Biodiversitat

Biodiversitat...
Biodiversitat...

Estudis de fauna

L’estudi i conservació de fauna és un dels camps en els que Dàurica té més bagatge i experiència. Treballem des de fa 15 anys amb diversos grups com ara els ocells i els ratpenats, però també amb micromamífers, rèptils i amfibis, i altres.

El treballs poden anar des d’estudis puntuals de fauna en llocs concrets fins a col·laboracions en monitoratges i projectes de conservació més amplis. Demana’ns més informació.

Biodiversitat...

Estudis de flora

Duem a terme estudis de caracterització d’hàbitat on s’inventarien les espècies de flora amenaçada i d’interès que hi són presents. Quan és necessari comptem amb col·laboradors experts botànics, per tal de donar un plus de qualitat als projectes.

Biodiversitat...

Agricultura i biodiversitat

L’agricultura és més que mai un bé preuat que cal conservar com a creadora d’hàbitats i espais oberts. Gestionar-la sota paràmetres respectuosos amb la natura és una necessitat.

Dàurica va més enllà de l’agricultura ecològica, dissenyant i executant propostes reals per a la conservació de la fauna associada als conreus, i fent més eficient el control biològic de plagues. Si voleu fer de les vostres explotacions hàbitats plens de vida i de fauna beneficiosa per al conreu no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Biodiversitat...

Minimització d’impactes sobre la fauna

A tot l’entramat territorial afloren un conjunt d’elements que poden generar conflictes amb la biodiversitat. Alguns d’ells es converteixen en veritables trampes i punts negres per a la fauna.

Dàurica du a terme accions de minimització d’impactes derivats de cables, pastors elèctrics, carreteres, aljubs, vidrieres d’edificis i d’altres factors que provoquen una elevada mortalitat.

Biodiversitat...

Biodiversitat urbana

Els pobles i ciutats que vetllen per la biodiversitat són més vius i més agradables per a viure, trencant la freda monotonia del ciment. La interacció de la fauna i la flora al medi urbà genera interrelacions positives i millora la qualitat de vida dels ciutadans. Tenim una àmplia experiència en aquest camp i podem ajudar a revitalitzar el vostre municipi, amb actuacions, a vegades senzilles però d’una gran efectivitat.

Biodiversitat...
Biodiversitat...

Gestió de fauna urbana protegida

Més enllà de l’interès i el valor afegit que dóna la fauna dins un entramat urbà, a vegades poden aparèixer problemes de convivència. Per exemple, edificis amb colònies d’orenetes o falciots on s’hi ha de realitzar obres. O bé edificis amb colònies de ratpenats que puguin causar molèsties. Ens encarreguem de resoldre aquestes problemàtiques sense comprometre la conservació de la fauna. Cada cas és diferent i aportem solucions a mida, sempre dins el marc legal i en estreta col·laboració amb l’administració competent.