Comunicació Ambiental

Comunicació Ambiental...
Comunicació Ambiental...

Cursos i tallers temàtics

Diuen que per estimar i conservar la natura primer cal conèixer-la. Dissenyem i organitzem cursos i jornades relacionades amb la fauna i el medi natural, des de l’ornitologia, els ratpenats, els ecosistemes naturals, l’apicultura…sempre d’una manera dinàmica i divertida. Si voleu que vinguem a fer una activitat ja existent o bé que us en dissenyem alguna de nova podeu demanar més informació.

Comunicació Ambiental...

Guiatges a la natura

Estar en contacte amb la natura és un plaer i gairebé una necessitat, tal com ens han ensenyat aquests mesos de pandèmia. Comptem amb més de 12 anys d’experiència en el guiatge de grups, mostrant d’una forma propera i personalitzada els racons més bonics del nostre territori, la seva fauna, i gaudint dels petits detalls a cada pas.

Comunicació Ambiental...

Itineraris ambientals

A cada municipi hi ha sempre un o altre racó d’elevat interès natural. Sovint però aquests indrets resten oblidats o mal conservats per la falta de coneixement que se’n té. Dissenyem itineraris que tracen recorreguts de descoberta d’aquests valors i permeten acostar-los a la població local, promovent així la seva estima i respecte. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us ajudarem a valoritzar la natura del vostre poble o ciutat.

Comunicació Ambiental...

Cartells i plafons divulgatius

Els itineraris, parcs i espais verds de pobles i ciutats guanyen valor quan venen acompanyats d’informació que faciliti al visitant la comprensió dels elements naturals que contenen. Si voleu conscienciar la població sobre la necessitat de respectar-los i preservar-los, podem crear per a vosaltres plafons a mida de diversa tipologia. Ens encarreguem del seu disseny, continguts i instal·lació. Demaneu-nos més informació.