Serveis Apícoles

Serveis Apícoles...
Serveis Apícoles...

Gestió d’eixams d’abelles

L’abella de la mel (Apis mellifera) és un insecte social molt valuós, no només per ser productora de mel, pròpolis i altres bens, sinó per l’important paper que juga en la pol·linització de plantes silvestres i agrícoles. Cal respectar sempre les abelles i els seus ruscos. A vegades, davant la manca de llocs adequats trien caixes de persianes, falsos sostres, parets i altres espais on construir els seus ruscos. Ens encarregarem de rescatar eixams volàtils i establerts. Si us trobeu davant aquest problema al vostre domicili o empresa, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Serveis Apícoles...

Redirecció i captura d’eixams

A la primavera les abelles es reprodueixen de manera natural creant eixams que busquen un lloc nou on establir-se. Si el vostre habitatge, empresa o municipi és propens a ser ocupat per eixams, podem redirigir les abelles als nostres nuclis caça-eixams, i evitar així que es posin en persianes, teulades o llocs complicats on el problema pot anar a més. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us ajudarem a trobar la millor solució.

Serveis Apícoles...

Pol·linització de conreus

Les abelles són les responsables de la pol·linització d’una gran varietat de flors, i ajuden als conreus a millorar notablement la seva productivitat. Les abelles treballen molt bé les flors de l’ametller, el cirerer, préssec, cítrics i altres repartint eficientment el pol·len entre les flors. Fins i tot hi ha estudis que diuen que ajuden a incrementar la productivitat a la vinya. Si teniu explotacions agrícoles i voleu millorar-ne el rendiment poseu-vos en contacte amb nosaltres i us portarem arnes durant el període de floració.